TRATAMENTE LASER

TRATAMENTE LASER

Tratamentele cu laser în stomatologie au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, datorită beneficiilor lor multiple și a tehnologiilor avansate utilizate. Laserul poate fi folosit în diverse proceduri stomatologice, inclusiv în tratarea cariilor, a bolilor gingivale, a leziunilor precanceroase și a altor afecțiuni orale.

Una dintre cele mai comune utilizări ale laserului în stomatologie este tratarea cariilor. În locul metodelor tradiționale, cum ar fi frezarea, laserul poate fi utilizat pentru a îndepărta caria din dinte, ceea ce face procedura mai rapidă și mai confortabilă pentru pacient. În plus, laserul poate fi utilizat și pentru a trata leziunile de smalț, întărind structura dintelui și reducând riscul de carii ulterioare.

Laserul poate fi folosit și în tratarea bolilor gingivale, cum ar fi gingivita sau parodontita. Acesta poate fi folosit pentru a îndepărta bacteriile și placa din zonele afectate, ajutând la reducerea inflamației și la îmbunătățirea sănătății gingivale. În plus, laserul poate fi folosit pentru a îndepărta țesutul gingival afectat în timpul procedurilor de reconturare gingivală sau pentru a ajuta la tratarea afecțiunilor precum gingivectomia sau frenulotomia.

Laserul poate fi de asemenea utilizat în tratarea leziunilor precanceroase sau a altor afecțiuni orale, cum ar fi ulcerul aftos sau fibromul oral. Laserul poate ajuta la îndepărtarea țesutului afectat fără a afecta țesuturile sănătoase din jur, ceea ce face procedura mai precisă și mai confortabilă pentru pacient.

Un alt avantaj al tratamentelor cu laser în stomatologie este recuperarea rapidă a pacientului după procedură. În multe cazuri, pacienții se pot întoarce la activitățile lor obișnuite imediat după procedură, fără a fi necesară o perioadă lungă de recuperare. În plus, laserul poate fi utilizat pentru a reduce durerea și sângerarea în timpul și după procedură.

Cu toate acestea, tratamentele cu laser în stomatologie nu sunt potrivite pentru toate afecțiunile dentare sau pentru toți pacienții. Înainte de a lua o decizie cu privire la utilizarea laserului într-o procedură, medicul stomatolog va evalua starea de sănătate a pacientului și va discuta cu acesta despre beneficiile și riscurile tratamentului.

În concluzie, tratamentele cu laser în stomatologie sunt o opțiune sigură și eficientă pentru tratarea unei game largi de afecțiuni orale. Cu tehnologia și cunoștințele în continuă dezvoltare, este de aștept

TRATAMENTE LASER

TARIFE

Gingivectomie/ gingivoplastie laser 150 lei
Frenectomie/ frenotomie laser 200 lei
Terapie laser parodontala/ dinte (PARODONTOZA) 100 lei
Descoperire implant laser 100 lei
Terapia durerii laser 150 lei
Tratament laser periimplantita 300 lei
Cea mai buna recomandare sunteti voi, pacientii

OPINII PACIENTI

After I went in 6 different places in Cluj-Napoca, I chose this one to fix my front teeth, after an accident. They stayed with me until 23 pm just before Christmas, to fix my smile. I still get compliments for my smile, no one knows I wear a crown, so I'm an undercover queen.
Dani
Totul a fost perfect de fiecare dată când am fost în vizită, și am avut destule vizite în ultimul an și jumătate 😉 De la zâmbetul impecabil al fetelor de la recepție, până la profesionalismul medicilor, totul a fost la locul lor. Chiar și în aceste vremuri grele, ei au fost întotdeauna atenți la nevoile clienților și, de asemenea, au respectat toate regulile și reglementările. Cred cu adevărat că Adela Zimbran și Mihai Zimbran sunt cei mai buni din oraș. Îți mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile de a-mi face zâmbetul și mai frumos 🙂
Ancuta Camelia
Un cabinet frumos ! Curat !! Și cu Doctori profesioniști !! Multă amabilitate !! Recomand !!!!
Cristian
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share