PROFILAXIE SI ODONTOLOGIE

ODONTOLOGIE

Odontologia este o ramură a medicinii care se ocupă cu studiul și tratamentul afecțiunilor dinților și ale cavității bucale. Aceasta este o specialitate importantă în domeniul medical, având în vedere că sănătatea orală poate influența sănătatea generală a unei persoane.

Odontologia se ocupă de o gamă largă de probleme, printre care cariile, afecțiunile gingivale, afecțiunile pulpare (care afectează nervii și vasele de sânge din interiorul dinților), afecțiunile articulațiilor maxilare și ale mucoasei bucale. Aceasta acoperă, de asemenea, proceduri precum extracția dinților, endodonția, implanturile dentare, ortodonția și alte tratamente destinate menținerii sănătății și frumuseții dentare.

În general, medicii dentisti sunt specialiști în odontologie și lucrează cu pacienți de toate vârstele pentru a preveni și trata afecțiunile orale. Aceștia efectuează examene și diagnostichează probleme, înainte de a recomanda tratamente adecvate pentru pacienții lor. De asemenea, dentistii oferă sfaturi și instrucțiuni pentru îngrijirea dinților și a gingiilor acasă, pentru a preveni apariția problemelor.

O altă ramură importantă a odontologiei este ortodonția, care se ocupă cu tratamentul problemelor de aliniere a dinților și a maxilarelor. Aceasta poate implica utilizarea de aparate dentare pentru a îndrepta dinții sau pentru a corecta probleme de mușcătură, precum și alte tratamente pentru a ajuta la îmbunătățirea alinierii și a funcționalității dentare.

În general, odontologia este o ramură esențială a medicinei, care ajută la menținerea sănătății orale și a bunăstării pacienților. Prin prevenție și tratamentul prompt al problemelor orale, pacienții pot avea dinți sănătoși și un zâmbet strălucitor, care poate îmbunătăți calitatea vieții lor în general.

PROFILAXIE SI ODONTOLOGIE

TARIFE

Consultatie simpla 100 lei
Consultatie + plan de tratament complex 200 lei
Detartraj cu ultrasunete + air flow + periaj profesional 400 lei
Obturație fizionomică compozit 300 – 450 lei
Obturatie glassionomer (elibereaza fluor) 250 lei
Fluorizare/desensibilizare/ dinte 100 lei
Cea mai buna recomandare sunteti voi, pacientii

OPINII PACIENTI

After I went in 6 different places in Cluj-Napoca, I chose this one to fix my front teeth, after an accident. They stayed with me until 23 pm just before Christmas, to fix my smile. I still get compliments for my smile, no one knows I wear a crown, so I'm an undercover queen.
Dani
Totul a fost perfect de fiecare dată când am fost în vizită, și am avut destule vizite în ultimul an și jumătate 😉 De la zâmbetul impecabil al fetelor de la recepție, până la profesionalismul medicilor, totul a fost la locul lor. Chiar și în aceste vremuri grele, ei au fost întotdeauna atenți la nevoile clienților și, de asemenea, au respectat toate regulile și reglementările. Cred cu adevărat că Adela Zimbran și Mihai Zimbran sunt cei mai buni din oraș. Îți mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile de a-mi face zâmbetul și mai frumos 🙂
Ancuta Camelia
Un cabinet frumos ! Curat !! Și cu Doctori profesioniști !! Multă amabilitate !! Recomand !!!!
Cristian
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share