IMPLANTURI DENTARE

IMPLANTOLOGIE ORALA

Implantul dentar este inovatia medicala care presupune inlocuirea unui dinte sau a mai multor dinti care lipsesc si care reda, in proportie de 95% functionalitatea acestora.

Previne migrarea dintilor si retractia gingiei, opreste atrofia osoasa si parodontita

Alternativa pentru varianta de protetica dentara care presupune slefuirea dintilor naturali

Asigura o masticatie similara cu cea a dintilor naturali

Sunt biocompatibile cu organismul datorita materialului, titan de inalta calitate

Parte a esteticii dentare reda aspectul natural al danturii

Este o solutie rezistenta pe termen lung

IMPLANTURI DENTARE

TARIFE

Bredent Fast&Fixed (implante si dinti ficsi intr-o zi) 2.990 – 3.990 €
Lucrare definitiva pe sistemul Fast&Fixed 3.490 – 4.490 €
Implant dentar INNO (Coreea) 400 €
Coroana metalo-ceramica + bont protetic Inno 400 €
Implant dentar BREDENT (Germania) 500 €
Coroana metalo-ceramica + bont protetic Bredent 500 €
Coroana zirconiu + bont protetic Inno 500 €
Coroana zirconiu + bont protetic Bredent 600 €
Coroana intermediara metalo-ceramica 300 €
Coroana intermediara zirconiu 400 €
Sinus lift extern 600 – 800 €
Sinus lift intern 300 €
Aditie osoasa/implant 200 €
Descoperire chirurgicala/implant 200 lei
IMPLANT DENTAR

INTREBARI FRECVENTE

#1. CUI SE ADRESEAZA TRATAMENTUL?

Tratamentul cu implanturi dentare se adresează pacienților care nu mai au dinți ori au dinți care nu mai pot fi salvați. Implantul dentar se recomandă atât pacienților care au amânat pentru o anumită perioadă de timp înlocuirea dintelui lipsă, cât și celor care se află la începutul unui plan de tratament personalizat, care necesită extracția unui dinte ce nu mai poate fi salvat.

#2. CARE SUNT ETAPELE UNUI IMPLANT DENTAR?

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a avea o dantură completă, sănătoasă și frumoasă este consultul stomatologic. În urma acestuia, medicul stomatolog îți recomandă planul de tratament potrivit și îți explică care sunt pașii pe care trebuie să îi faci în continuare.

În ceea ce privește intervenția în cadrul căreia se inserează implantul dentar, aceasta se realizează cu anestezie locala, astfel nu vei simți durere. După ce implantul dentar este inserat, este necesar să respecți indicațiile medicului stomatolog cu privire la igiena orală. După aproximativ 4-5 luni, atunci când gingia s-a vindecat complet, iar implantul dentar s-a integrat în os, medicul stomatolog va monta coroana dentară, care va lua locul dintelui lipsă.

#3. RECOMANDARI SI CONTRAINDICATII

Nu există o contraindicație în ceea ce privește inserarea implanturilor dentare. Pacienții care se confruntă cu anumite afecțiuni generale, precum diabetul, osteoporoza, cancer sau probleme cardiologice pot beneficia de implant dentar, atâta timp cât afecțiunea este ținută sub control. Nu există o contraindicație în ceea ce privește inserarea implanturilor dentare. Pacienții care se confruntă cu anumite afecțiuni generale, precum diabetul, osteoporoza, cancer sau probleme cardiologice pot beneficia de implant dentar, atâta timp cât afecțiunea este ținută sub control.

Atât timp cât afecțiunea este ținută sub control, chiar și pacienții cu diabet se pot bucura de o dantură frumoasă și sănătoasă. Se recomandă, în acest caz, un set de analize generale de sânge, care include glicemia si hemoglobina glicozilată. Astfel, avem o imagine de ansamblu asupra sănătății generale a pacientului și putem să alegem un plan de tratament personalizat.

În cazul pacienților oncologici, inserarea implanturilor este contraindicată pe parcursul radioterapiei sau chimioterapiei, însă după o perioadă de la finalizarea tratamentului, cu acordul medicului curant se poate apela la procedura de reconstrucție a danturii.

#5. VARSTA RECOMANDATA PENTRU IMPLANT DENTAR

Vârsta poate reprezenta un impediment atunci când vorbim despre implanturi dentare. Pacienților sub 18 ani nu li se recomandă să opteze pentru tratamentul de înlocuire a dintelui, deoarece oasele maxilare la acel moment sunt în creștere, ceea ce poate conduce la afectarea implantului pe termen lung.

În final, orice persoană care are peste 18 ani se califică pentru realizarea procedurii de implant dentar, atâta timp cât sănătatea generală este una bună sau afecțiunile existente sunt ținute sub control. Tot ce trebuie să faci este sa te prezinți la o consultație la medicul specialist în implantologie orala, unde vei primi toate informațiile necesare despre etapele tratamentului și costul total.

Cea mai buna recomandare sunteti voi, pacientii

OPINII PACIENTI

After I went in 6 different places in Cluj-Napoca, I chose this one to fix my front teeth, after an accident. They stayed with me until 23 pm just before Christmas, to fix my smile. I still get compliments for my smile, no one knows I wear a crown, so I'm an undercover queen.
Dani
Totul a fost perfect de fiecare dată când am fost în vizită, și am avut destule vizite în ultimul an și jumătate 😉 De la zâmbetul impecabil al fetelor de la recepție, până la profesionalismul medicilor, totul a fost la locul lor. Chiar și în aceste vremuri grele, ei au fost întotdeauna atenți la nevoile clienților și, de asemenea, au respectat toate regulile și reglementările. Cred cu adevărat că Adela Zimbran și Mihai Zimbran sunt cei mai buni din oraș. Îți mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile de a-mi face zâmbetul și mai frumos 🙂
Ancuta Camelia
Un cabinet frumos ! Curat !! Și cu Doctori profesioniști !! Multă amabilitate !! Recomand !!!!
Cristian
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share