Servicii

ESTETICA DENTARA

Ramura a stomatologiei spre care converg toate celelalte specialitati si reprezinta cel mai important instrument in recrearea unui aspect fizionomic agreabil si a unui zambet armonios.

IMPLANTOLOGIE ORALA

Implantul dentar este inovatia medicala care presupune inlocuirea unui dinte sau a mai multor dinti care lipsesc si care reda, in proportie de 95% functionalitatea acestora.

PROTETICA DENTARA

Protetica dentara insumeaza metodele de restaurare morfo-funcţională şi estetica a aparatului dento-maxilar (ADM) cu ajutorul unor protezecare sunt biocompatibile.

ORTODONTIE

Indreptarea pozitiei dintilor, reglarea ocluziei (muscaturii) si a rapoartelor dintre cele doua maxilare. Aparatele ortodontice sunt de mai multe tipuri si se recomanda de catre ortodont pentru fiecare in parte.

PEDODONTIE

Toate serviciile stomatologice de care are nevoie copilul dumneavoastra, intr-o atmosfera prietenoasa, cu o abordare exceptionala.

ENDODONTIE

Endodontia este o specialitate a stomatologiei care se ocupa cu tratamentul canalului radicular si reprezinta baza stomatologiei.

ODONTOLOGIE

Tratarea leziunile carioase si necarioase prin reconstituirea directa a coroanei dentare cu materiale fizionomice sau nefizionomice.

CHIRURGIE DENTOALVEOLARA

Tratarea bolilor gingivale care conduc la afectiuni parodontale ce favorizeaza crearea infectiilor, inflamatiilor si pierderea dintilor.

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share